Ce vedete străine preferă românii

Lista celebrităţilor evaluate a inclus un număr de 25 de nume din film, muzică, televiziune sau sport. Cele mai cunoscute celebrităţi în România s-au dovedit a fi Brad Pitt, Madonna, Angelina Jolie, Britney Spears, Tom Cruise sau David Beckham, iar cel mai puţin cunoscute, Tiger Woods, Jay-Z, Bruce Springsteen, Sean (Diddy) Combs, David Letterman şi George Lucas.

Astfel, Angelina Jolie are succes în România, este una dintre cele mai cunoscute vedete, aproape 80% dintre respondenţi o plac şi oamenii nu s-au plictisit să audă ştiri despre ea. Britney Spears, în schimb, deşi este una dintre cele mai cunoscute celebrităţi, pierde cel mai mult din aprecierea românilor comparativ cu ceilalţi, iar oamenii s-au plictisit să tot audă poveşti despre ea. Românii şi-au pierdut, de asemenea, interesul pentru David Beckham şi Madonna, care sunt foarte cunoscute, dar se situează sub medie în clasamentul celebrităţilor care plac şi despre care oamenii să-şi dorească să citească în presă.

Studiul a fost realizat în luna septembrie pe propriul panel de respondenţi online, numărul participanţilor la sondaj fiind de 800, eşantion reprezentativ pentru populaţia urbană utilizatoare de internet.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed