x


  • EUR
    4.8728
    USD
    4.0058
string(14) "moneyamppeople"

GALERIE FOTO Cea mai spectaculoasă Dacia de până acum! După Duster se va lansa Bigster, un SUV uimitor

Bigster, noul SUV al Dacia este de departe și cel mai spectaculos model care va fi lansat cu sigla Dacia. Modelul are 4,6 m lungime aproape cât un Mercedes clasa M și poate fi echipat cu motorizări hibride.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.01.2021, 15:36

Noul concept, pe care îl vom vedea pe piață din 2025, a fost prezentat astăzi de oficialii uzinei piteșteane, alternativă originală pentru un vehicul de segment C accesibil, care să coste cam cât un model inferior ca dotări. SUV-ul este unul robust, perfect adaptat pentru escapadele în aer liber, conceptul prezentat exprimând  evoluția mărcii românești.

Românii au talent, revine în 2021 cu ”porție dublă” Din 5 februarie, grandiosul concurs va fi difuzat de două ori pe săptămână

” Bigster este un vehicul care oferă ceea ce este esential, evocînd spiritual de aventură și aducând în plus o tușă ”cool”. Dacia Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem  acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi”, spune Alejandro Mesonero, director al departamentului de design Dacia.

Dacă modelul de succes Duster are 4,34 metri lungime, acum Renault propune unul cu aproape 30 cm mai lung. “Preţul mediu la Dacia va creşte cu 30% datorită noului portofoliu. Deja am început acest lucru cu noul Sandero, va continua cu noul Spring electric şi viitorele modele”, anunță producătorii.

Conform modelului prezentat, Dacia își schimbă iar sigla, logo-ul actual, ironizat de mulți că seamănă cu un ”desfăcător de stricle de bere” fiind înlocuit de un X care reunește literele D și C (Dacia). Pe viitor, marca rusească Lada și Dacia din cadrul grupului Renault, vor deveni surori, căci vor tehnologii similare.

Ce mari vedete vor concerta la ceremonia de învestire a lui Joe Biden