CEC lansează o campanie promoţională

Campania se adresează clienţilor care primesc salariul sau pensia în cont deschis la CEC Bank, inclusiv prin card de debit. În cadrul acestei campanii, clienţii beneficiază de o dobândă redusă, în valoare de 6,53% pe an (ROBOR 3M + 2,00 p.p.) pentru creditele în lei, respectiv 5,27% pe an (EURIBOR 3M + 4,50% p.p.) pentru creditele în euro, precum şi de evaluarea gratuită a imobilului admis în garanţie.

 

Comisioanele practicate de CEC Bank pentru produsele din cadrul campaniei sunt: comision de analiză dosar în valoare de 250 lei (60 euro), comision de administrare credit de 0,05%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului şi comision unic pentru servicii prestate la cererea clienţilor în valoare de 400 lei (95 euro).

 

Valoarea DAE pentru un credit acordat pe o perioadă de 360 luni este de 7,39% pentru un credit în valoare de 100.000 lei, respectiv 6,04% pentru un credit în valoare de 50.000 euro.

 

‘Prin lansarea acestei campanii, CEC Bank continuă politica de susţinere a clienţilor persoane fizice şi de stimulare a creditării pe acest segment’, a declarat Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC Bank.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed