x


  • EUR
    4.8715
    USD
    4.0088
string(16) "instant-articles"

Cel mai bun prieten al lui Dincă, dezvăluiri ȘOC: “La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă”

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă povesteşte că în ziua în care Alexandra a fost răpită, în zona casei unde locuieşte acesta era o înmormântare.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.08.2019, 15:08

Paul Mieilă este de aceeaşi vârstă cu Gheorghe Dincă, respectiv 66 de ani. Cei doi au fost colegi de şcoală, au copilărit împreună, au lucrat împreună, iar după ce s-au căsătorit au fost vecini de bloc, iar apoi de cartier. „Îl cunosc, sau de fapt credeam că-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri împreună, mai ales din tinereţe. Eram nedespărţiţi. El a fost cel care, pe vremuri, m-a şi ajutat să mă şi angajez. Era un om bun şi săritor. Nu îmi amintesc să fie obsedat de femei. El s-a căsătorit din dragoste. Îşi iubea mult soţia. Când s-a apucat să facă acea construcţie din faţă, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o facă exact cum sunt casele în Vâlcea, cu design mai ciudat. Zicea că o face aşa pentru soţia lui. De aia arată aşa, dar să ştiţi că e din cărămidă”, povesteşte Paul Mieilă.

 

Omul mai spune că după ce s-au mutat la casă, relaţia dintre ei s-a răcit. „El a fost plecat mult timp în Italia. De când s-a întors, a venit parcă alt om. Eu, între timp, m-am îmbolnăvit, ies foarte greu din casă, abia mă mişc. Deşi ne despart câteva case, nu venea să mă viziteze”, spune prietenul lui Gheorghe Dincă.