Cele mai așteptate filme ale iernii! Surpriză, Zlatan Ibrahimovic își face debutul ca actor

Mai avem puțin și intrăm în ultima lună a acestui an, unul ce a fost plin de premiere cinematografice de succes. Iarna este lungă, și anunță -de asemenea-alte noi filme, producții îndelung așteptate și de-a dreptul fabuloase.

Noul Avatar dar și continuarea unei populare producții franceze ce, surpriză, îl va avea în distribuție pe Zlatan Ibrahimovic, se numără printre cele mai așteptate producții cinematografice ale iernii.

Astérix & Obélix:  L’Empire du Milieu (regatul de mijloc)

Faimoșii Asterix și Obelix se întorc în cinematografe, într-o nouă formula ce-l are și pe starul fotbalului mondial Zlatan Ibrahimovic în distribuție. Filmul de comedie, în care au mai jucat Alain Delon, Gerard Depardieu, Michael Schumacher ori lupătătorul Jerome Le Banner se va lansa pe 1 februarie 2023.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania este o nouă producție Marvel cu supereroi, film în care vor juca Jonathan Majors, Tony McCarthy și Kathryn Newton a unui roman ce s-a bucurat de mult succes în Statele Unite ale Americii (”Un bărbat pe nume Ove”). Premiera producției în cinematografe a fost programată pentru 13 ianuarie 2023, iar trailerul a fost deja lansat.

Babylon este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023. Pelicula îl are ca protagonist pe Brad Pitt.

Operation Fortune: Ruse de guerre este un nou film de acțiune, cu agenți și spioni în care joacă Josh Hartnett, Jason Statham și Hugh Grant.

I Wanna Dance with Somebody este un film despre viața lui Whitney Houston (interpretată de Naomi Ackie).O comemorare a vieții și carierei marii vedete, considerată  cea mai puternică voce din muzica pop și R&B din toate timpurile.

Cu un buget de 250 milioane de dolari, Avater: The Way of Water este considerat unul din filmele care ar putea să dea box office-u peste cap. Numai trailerul pentru partea a doua a filmului a fost văzut de 150 de milioane de ori în 24 de ore.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed