x


  • EUR
    4.7785
    USD
    4.3069
string(7) "gadgets"

Cele mai așteptate smartphone-uri: De la telefonul pliabil al Samsung la uriașul iPhone și chinezării ultraperformante

2019 se anunta a fi destul de interesant pentru producatorii de telefoane mobile, care vor face smartphone-urile mai mari, mai elegante, mai performante si mai... pliabile.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 24.11.2018, 9:04

Tom’s Guide trece in revista cele mai asteptate modele ale anului viitor.

Samsung Galaxy X

De cativa ani incoace, Samsung ne tot “ameninta” ca va lansa un telefon pliabil, cunoscut pana acum sub numele de Galaxy X.

Producatorul sud-coreean a promis ca vom face cunostinta cu acest smartphone cu design inovativ la inceputul anului 2019. In plus, a dat si cateva detalii. De exemplu, ecranul se va numi Infinity Flex Display, va avea o diagonala de 7,3 inchi si va fi dotat cu tehnologia OLED.

In plus, se va plia pe jumatate, iar utilizatorii vor putea vedea notificarile si vor putea face anumite operatiuni pe un ecran micut, amplasat pe partea indoita. Cel mai probabil, pretul va depasi 1.000 de dolari.

Samsung Galaxy S10 (in primavara lui 2019)

Poate ca Galaxy X este viziunea Samsung pentru telefonul viitorului, pe termen mediu, dar pe termen scurt S10 va fi la putere. Astfel, sud-coreenii vor prezenta trei modele din aceasta generatie, cu diagonala de 5,8 inchi, 6,1 inchi, respectiv 6,4 inchi. Cel putin asa arata cele mai recente zvonuri.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM