AcasăMoney&PeopleTopul celor mai ieftine insule din lume în acest moment

Topul celor mai ieftine insule din lume în acest moment

Insula Raspberry (Canada): circa 51,200 de lire sterline

Insula de 50 de mii de lire este situată în sudul provinciei Noua Scoţie, din estul Canadei. Insula care se întinde pe 3,23 de hectare, se află la mai puţin de un kilometru de portul Lower Woods iar de acolo mai faci aproximativ 20 de minute până la Aeroportul Internaţional Yarmouth.

Insula Naomi (New York): 86,700 de lire sterline

Insula împădurită are 2,02 hectare şi se află la jumătatea drumului între New York şi Albany. Insula se află la circa 144 de kilometri de New York. 

Insula Mongon (Chile): 127,000 lire sterline

Insula se află la circa patru kilometri de centrul Valdiviei. Oraşul chilian Valdivia e localizat la 850 de kilometri sud de Santiago de Chile. Cu o populaţia de circa 110 mii de locuitori, în Valdivia se operează zilnic zboruri spre Santiago de Chile, prin urmare accesul la insulă nu e foarte complicat. Insula are un aspect atipic, fiind “acoperită” cu o plantaţie de castani, dar vei găsi acolo şi meri, cireşi şi pruni. Cel mai înalt punct al insulei e la 10 metri deaspura oceanului. Vei găsi pe insulă ruinele unei fundaţii şi o fântână cu apă potabilă.

Insula Partridge (Canada): 178,000 de lire sterline

Insula “din lemn” cu nisip alb se găseşte în mijlocul lacului canadian Big Mush-a-mush şi se întinde pe 8,09 hetare. Se află la o oră şi jumătate distanţă de Aeroportul Internaţional Halifax şi la 15 minute distanţă de Bridgewater.

Insula Løksøya (Norvegia): 305,200 de lire sterline

Insula norvegiană are 18,21 hectare şi se află la 30 de minute distanţă de portul Bodo, de unde se operează zilnic zboruri spre Oslo. Proprietatea constă într-o insulă principală şi câteva insule satelit.

Insula Quay (Irlanda): 349,000 de lire sterline

Insula de 9,71 hectare se găseşte în estuarul Shannon. Veţi găsi un izvor cu apă potabilă, un mic far şi nişte construcţii abandonate pe insula irlandeză.

Insula Buena Vista (Panama): 488,600 lire sterline

Insula subtropicală din Oceanul Pacific, care se întinde pe o suprafaţă de 6,87 de hectare, se află în proximitatea insulei Regelui (Isla del Rey, cea mai mare insulă din Panama), la care ai acces printr-o porţiune de plajă la reflux. Ajungi cu barca prin Isla del Rey, via San Miguel (cel mai mare oraş din Isla del Rey).

Insula Komariyama (Japonia): 553,800 lire sterline

Insula japoneză de 0,33 hectare e la 5 minute de ţărm, în timp ce de acolo mai faci 15 minute de mers cu trenul până la Shirahama. Din Shirahama mai mergi cel mult 3 ore cu avionul până la Osaka.

Insula Canary (New York): 648,200 lire sterline

Vei cumpără insula la pachet cu o casă recondiţionată, construită în anii ’30, care are 6 dormitoare şi 3 băi, şi, vei primi “bonus” 4 bărci cu motor, o canoe şi un tractor.

Insulele Lille Ramsø şi Reipholmen (Norvegia): 1,19 milioane de lire sterline

Insulele se întind pe 6,87 hectare şi se află la 2 minute cu barca de portul Langøy
Le vei cumpăra cu o casă deja renovată.

Ultimele Articole