Cele mai norocoase numere la Loto 6/49. Au fost extrase de sute de ori

Cele mai norocoase numere la Loto 6/49. Au fost extrase de sute de ori. Sunt numere extrase la Loto 6/49 de sute de ori.

Acestea sunt considerate a fi cele mai norocoase numere din istoria Loteriei, deci merită încercate.

Un studiu realizat în 2017, care a care sunt cele mai norocoase numere extrase la nivel mondial.

Iată lista completă:

Cele mai norocoase numere la Loto 6/49. Au fost extrase de sute de ori

Numărul 16 a fost extras de 191 de ori în cadrul tuturor celor 191 de loterii.

Al doilea cel mai norocos număr la loto este 22. Conform cu numerologia mistică, acesta este cel mai puternic număr dintre toate care are abilitatea de a transforma visele în realitate. Este, de asemenea, singurul număr palindrom, fiind citit la fel chit că începeți din dreapta sau din stânga.

Numerele 28 și 37 au șanse mari de câștig spun experții din domeniu. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care oamenii au tendința de a alege numere ce se referă la zile de naștere, între 1 – 12 fiind numerele cel mai des alese. Acest lucru înseamnă că dacă câștigați, sunt mai puțini oameni cu care să împărțiți premiul.

Numărul 6 a fost al cincilea cel mai popular număr în cadrul celor 15 loterii la care se referă studiul. Numărul 6 este și el considerat norocos în China, unde se spune că atrage noroc.

Și numărul 3 este considerat un număr demne e câștiguri. Acesta este considerat un număr norocos în China și apare chiar în Biblie. Totuși, în acest studiu, el apare abia pe locul 6.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri