Celebrul AUGUSTIN ZEGREAN și-a găsit job

0
7
Augustin Zegrean

Augustin Zegrean, fostul șef al Curții Constituționale, s-a alăturat echipei Cuculis&Asociații, conform unei declarații făcută de către avocatul Adrian Cuculis. Conform acestuia, Zegrean, care s-a remarcat ca principalul comentator al spețelor constituționale după ce a plecat din funcția de la CCR, va asigura susținerea cauzelor și invocarea excepțiilor de neconstituționalitate.

 

”Alături de domnul Augustin Zegrean, fost Președinte al Curții Constituționale, actualmente coleg avocat, Cuculis&Asociații se extinde și la Cluj, unde în curând vom deschide un birou teritorial. Domnul Zegrean va asigura susținerea cauzelor și invocarea excepțiilor de neconstituționalitate și în această echipă vom emite opinii juridice semnate de Cuculis&Zegrean pe baza cărora vor fi făcute viitoarele strategii procesuale.
De asemenea, în cadrul noii asocieri, atât domnul Zegrean cât și subsemnatul vom asigura prezența noastră pe tot teritoriul țării, alături de echipa mixtă și comună de avocați litiganti!” a declarat avocatul Cuculis.

 

Citește și: AUGUSTIN ZEGREAN, sfaturi FOARTE UTILE pentru toți românii amendați în pandemie

Cuculis, partenerul lui Zegrean

Adrian Cuculis s-a remarcat în special în spețe împotriva băncilor, a asistat în instanță clienți care au invocat clauzele abuzive din contractele cu instituțiile financiare, precum și clienți în procese de înghețare curs valutar și de dare în plată.

Zegrean – avocat, politician, șef al CCR

Augustin Zegrean (n. 29 martie 1954, Sânmărtin, Cluj, România) este un jurist român care a cochetat și cu politca. Între 1990-1992 a fost senator de Bistrița-Năsăud din partea FSN, apoi deputat din partea PD. Din 13 iulie 2007 este judecător al Curții Constituționale, numit la propunerea Președinției României, în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu. În data de 17 iunie 2010 a fost ales, cu cinci din nouă voturi, în funcția de președinte al Curții Constituționale a României.

Zegrean l-a înfruntat pe Iordache

Augustin Zegrean a fost propunerea PNL, în 2020, pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ, însă lupt a fost câștigată de Florin Iordache, beneficiarul majorității de atunci in Parlament, PSD-ALDE.

Adrian Cuculis și Augustin Zegrean
Avocatul Augustin Zegrean (centru) s-a alăturat echipei Cuculis&Asociații