x


  • EUR
    4.8709
    USD
    4.0044
string(10) "imobiliare"

Celebrul PIRANHA din REGIE devine istorie! O construcție nouă îi va lua locul

Familia Niculae, a proprietarului Oscar Downstream, demolează celebrul club Piranha din Regie și construiește în loc un bloc cu 10 etaje.

Autor: Mihai Voican | Sursa: PROFIT.RO | Publicat: 08.09.2020, 8:22

Familia Niculae, a cărei principală afacere este Oscar Downstream – cel mai mare distribuitor independent de motorină din România, a obținut autorizația de demolare a clădirilor care au găzduit celebrul club Piranha din Regie și, concomitent, pe cea de construire a unui bloc cu circa 100 de apartamente, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. La începutul acestui an, omul de afaceri Cătălin Coman a vândut terenul de circa 2.000 de metri pătrați, pe care a funcționat timp de 25 de ani, până în februarie anul acesta, clubul Piranha, firmei Zen Living Apartments, deținută de Petre și Marinela Niculae. Petre Niculae (60 de ani) este fost acționar al Oscar Downstream și este unul dintre cei mai prolifici investitori în locuințe din Sectorul 6, prin intermediul firmei sale Pedro Company Constructexim.

 

Potrivit revistei Forbes, Petre Niculae este fratele lui Alin Niculae, proprietarul de drept al Oscar Downstream. În luna august, familia Niculae a primit autorizația de demolare și de construire a unui bloc cu 10 etaje. Cu un Procent de Ocupare a Terenului de 70% și un Coeficient de Utilizare a Terenului de 4,5, blocul ar putea cuprinde peste 100 de apartamente, potrivit calculelor Profit.ro. Imobilul se construiește într-o zonă dens populată cu blocuri noi. El se va învecina pe o latură cu ansamblul rezidențial Exigent One, dezvoltat în 2015 tot de către familia Niculae, pe o altă latură este complexul Novum Invest Politehnică, al antreprenorilor Ionuț Cosmin Fleancu și Dan George Dobre, iar pe o altă parte este viitorul hotel Ibis, cu 160 de camere, dezvoltat tot de Novum Invest, și care urmează a se lansa în această toamnă.

 

Articolul integral pe PROFIT.RO