x


  • EUR
    4.8297
    USD
    4.3637
string(16) "instant-articles"

Chinezii din Capitală i-au BĂGAT ÎN SPERIEȚI pe bucureșteni. Le e frică să nu ia coronavirus

După ce Ministerul Sănătății a anunțat că 6 români de pe nava de croazieră Diamon Princess, aflată în carantină din cauza coronavirusului, au fost repatriați la cererea lor, o situație inedită s-a produs într-o farmacie din Capitală, unde se știe că se porduc cozi de sute de metri. Și astăzi, incinta era plină de oameni și situația a fost la un pas de a fi scăpată de sub control.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.02.2020, 11:21

Românii sunt terifiați de virusul care a băgat China în carantină. Toată lumea se gândește că e o chestiune de timp până când noul coronavirus va ajunge și pe teritoriul țării noastre, iar încrederea în capacitatea autorităților de a gestiona o astfel de criză e tot mai scăzută.

 

Astfel, într-o celebră hyper-farmacie din București, renumită ca fiind mereu plină până la refuz cu cumpărători, s-a creat o situație tensionată când mai mulți chinezi cu măști la gură s-au așezat la rând, la casa de marcat, scrie EVZ.

 

Mai mult, unul dintre ei avea în mână un termometru electronic pentru frunte și o cutie de vitamina C, suficient cât să îi ducă pe cetățeni cu gândul la măsurile recomandate pentru depistarea precoce a virusului periculos, cât și pentru întărirea sistemului imunitar.