Cinci beneficii pentru folosirea sistemului de închiriere carpete Lindstrӧm

0
34

Imaginea pe care compania ta o reflectă în exterior, și nu numai, este importantă pentru continuitatea unei afaceri. Pe lângă calitatea serviciilor și relația cu clienții, imaginea companiei înseamnă și aspectul biroului și a spațiilor de lucru. Într-un showroom, îți dorești să oferi tot ce e mai bun vizitatorilor tăi, să poată avea ocazia de a testa produse în voie, dar să se simtă ”ca acasă” în același timp.

 

Carpetele de la intrare sau din interiorul spațiului pot face o diferență în maniera în care vei fi perceput de către clienți. O carpetă poate schimba total design-ul unei încăperi, dar important este să știi și cum să folosești culorile și formele carpetelor în avantajul spațiului pe care îl deții.

 

Aspectul financiar poate fi un factor kc x.,determinant în alegerea carpetelor, uneori achiziționarea carpetelor poate fi costisitoare, dar acum există și alte soluții pe piață care sunt accesibile și de cea mai bună calitate. Descoperă beneficiile unui sistem de închiriere carpete și avantajele pe care Lindstrom le oferă clienților săi.

 

 

 

 

Testează înainte să achiziționezi carpeta ideală

 

Lindstrom LiveDesign este o modalitate virtuală prin care poți planifica maniera în care vor fi aranjate carpetele în spațiul pe care îl deții. Este important să vizualizezi cum arată o încăpere înainte de a implementa o schimbare, iar cu ajutorul acestui serviciu, îți dai seama ce model de carpetă ar arăta cel mai bine în biroul tău.

 

Un studiu publicat de Michigan State University arată cum cortexul nostru vizual nu doar interpretează imaginile pe care le vedem, dar are și un rol foarte important în luarea deciziilor. Astfel că, necesitatea de a vizualiza cum arată spațiul în forma lui finală, înainte de a folosi un sistem de închiriere carpete, este esențială.

 

Carpete personalizate pentru fiecare client în parte

 

Serviciul de închiriere carpete Lindstrom asigură clienților opțiunea de a personaliza carpetele înainte de a fi achiziționate. Paleta de culori și dimensiuni este foarte variată, astfel că sunt acoperite nevoile tuturor potențialilor clienți. Fiecare carpetă este produsă în două exemplare, astfel că toți clienții Lindstrӧm au în permanență o carpetă curată în birou, în timp ce cealaltă este la curățătorie.

 

Producția design-ului joacă un rol important în alegerea unui serviciu de închiriere carpete, deoarece fiecare companie are stabilită o identitate vizuală recognoscibilă în mintea consumatorilor. Pentru a păstra aspectul unitar, și spațiile aferente trebuie să urmărească aceeași structură vizuală. Astfel că, organizațiile își pot personaliza carpetele folosind culorile specifice companiei sau chiar pot imprima un logo, însoțit de un mesaj.

 

Un spațiu curat este un spațiu sigur pentru toți vizitatorii

 

În această perioadă vremea este destul de capricioasă, iar schimbarea aceasta rapidă de la o zi senină la o zi ploioasă este una destul de rapidă. În consecință, persoanele care îți trec pragul s-ar putea să aducă destul de multă murdărie pe pantofi.

Carpetele Lindstrom opresc pătrunderea în încăpere a 70% din murdăria de pe pantofi și au capacitatea de a reține până la 5 litri de apă.

 

Universitatea din Arizona a realizat un studiu cu privire la bacteriile care găsesc un mediu favorabil dezvoltării pe încălțăminte. Rezultatele sunt surprinzătoare, deoarece studiile arată că aproximativ 420.000 de unități formatoare de colonii de bacterii se pot afla pe exteriorul unui pantof. Dintre acestea cele mai periculoase sunt E.coli, meningită sau Serratia ficaria (o bacterie care poate cauza infecții respiratorii).

 

În acest context, alegerea unui sistem de închiriere carpete, care să ofere dublu exemplar din fiecare unitate, este alegerea potrivită. Folosind acest serviciu, asiguri un mediu de lucru sigur angajaților tăi, care stau în permanență în acel spațiu, dar și a vizitatorilor care îți trec pragul.

 

Întreținerea carpetelor închiriate contribuie la sustenabilitatea afacerii tale

Întreținerea și spălarea carpetelor închiriate are loc în spălătorii profesionale, astfel că în acest fel se asigură controlarea consumului de energie și de apă folosite la igienizarea carpetelor. Asigurând o întreținere corespunzătoare carpetelor, durata lor de viață se prelungește, reducând în acest fel creșterea cantității de deșeuri.

 

Depozitarea carpetelor Lindstrom are loc în spații special amenajate, fiecare spațiu fiind conceput pentru a răspunde nevoilor diferitelor tipuri de carpete: standard, publicitare, ergonomice etc. Imediat după igienizare, carpetele sunt transportate la service, pentru a fi depozitate corespunzător.

 

Distribuția carpetelor are loc în condiții de siguranță, pentru a preveni contaminarea materialului și a reduce riscul acumulării bacteriilor. Odată ce produsele ajung la destinație, reprezentanții Lindstrom se asigură că amplasarea carpetelor este conform nevoilor clientului.

 

Închiriază carpeta potrivită nevoilor tale

 

Lindstrom oferă servicii de închiriere carpete în regim de test, astfel că poți închiria carpete gratuit, timp de o săptămână, fără nicio obligație. Mai mult decât atât, evaluarea necesităților fiecărui client se realizează tot gratuit de către specialiști.

 

Fiecare client are nevoie de un anumit tip de carpetă, astfel că o companie care se ocupă cu managementul carpetelor trebuie să pună la dispoziția utilizatorilor o gamă variată de produse:

 

Carpetele standard de închiriat sunt realizate din fire de nailon și sunt eficiente în a reține nisipul, noroiul sau murdăria. Datorită întăriturii de cauciuc, carpetele rămân fixe pe podea, reducând riscul de accidentare.

 

Carpetele de design au fost concepute pentru a înfrumuseța spațiul în care sunt amplasate. Folosind acest tip de carpetă, clienții pot imprima logo-uri sau mesaje sau pot alege forma dorită: rectangulară, hexagonală, rotundă, ovală, etc. Carpetele de design reprezintă soluția ideală pentru persoanele care doresc să își pună amprenta până la cel mai mic detaliu în crearea și consolidarea imaginii companiei pe care o conduc.

 

Carpetele ergonomice sporesc confortul și siguranța la locul de muncă. Aceste carpete îmbunătățesc condițiile de muncă prin reducerea solicitărilor la nivelul spatelui și al articulațiilor și sunt potrivite pentru angajații care lucrează în picioare. Tratamentul antibacterian al carpetei ergonomice elimină mirosurile neplăcute și distruge scurgeri de pe suprafața carpetei, reducând riscul de alunecare și de declanșare a posibilelor infecții.

 

Cu ajutorul carpetelor închiriate de la o firmă specializată, poți obține aspectul mult dorit al biroului tău, fără a fi nevoie să investești o sumă mare de bani pentru achiziționarea carpetelor. În funcție de nevoile tale, serviciile de management îți pot oferi soluții personalizate la prețuri accesibile.