Cine este, de fapt, soțul DIANEI ȘOȘOACĂ și ce venituri are acesta

0
194

Diana Șoșoacă este căsătorită cu Silvestru Șoșoacă. Acesta a fost angajat secretar în cabinetul de avocatură al soției sale, unde încasa lunar suma de 2.300 de lei pe lună, adică 28.000 de lei pe an, potrivit declarației de avere a Dianei Șoșoacă.

 

Rafila a spus când scăpăm de masca de protecție: Va fi opțională

 

Totodată, soțul senatoarei o susține pe Diana Șoșoacă la protestele anti-restricții și anti-vaccin din ultima perioadă. Totuși, de această dată, Silvestru Șoșoacă a luat o decizie fără precedent.

Acesta i-a preluat discursul soției sale. Mai exact, se pare că Silvestru Șoșoacă are un discurs asemănător soției sale senatoarea Diana Șoșoacă, iar exemplele se pot vedea pe pagina sa personalăd e Facebook.

 

 

Ludovic Orban NU iartă pe nimeni! Trebuie să se dea AMENZI

 

 

„Ieri, 3 Aprilie 2021, la Iași a fost un protest așa cum n-a mai fost de mult timp. O acțiune de protest plină de înflăcărare patriotică veritabilă, nu mimată, așa cum se întâmplă de obicei pe la alte proteste din trecut, organizate de tot felul de mercenari tocmiți din scopuri politice, ideologice sau economice”, se arată în mesajul lui Silvestru Șoșoacă.

„E despre coco. Foarte mulți coco. Primii 3 acționari ai “producătorilor de moarte” sunt exact aceeași și la “producătorii de viață” (“vaccine”)”. NE OTRAVESC De asta ne inchid criminalii de la putere in case Dau cu substante NECUNOSCUTE prin tot orasul , ne otravesc prin toate mijloacele pe care le au la dispozitie Din cauza asta populatia este INERTA si se comporta de parca ar fi ZOMBIES Ce facem fratilor ii lasam sa ne EXTERMINE fara lupta ?”, se mai arată în postările acestuia.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR

De menționat este faptul că Diana Șoșoacă a fost recent exclusă din AUR. Astfel, senatoarea a redevenit membră a Partidului Neamul Românesc, condus de Ninel Peia, un fost membru PSD exclus din partid datorită teoriilor sale conspiraționiste extrem de agresive.

Întreaga ascensiune a senatoarei a început în toamna anului 2020, după decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva?”, se întreba ea, atunci, în fața a câtorva sute de oameni.

Totodată, senatoarea, care este de meserie avocat a fost cea care l-a reprezentat în instanță pe controversatul arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, când acesta a decis să ignore autoritățile și să organizeze un pelerinaj la peștera Sfântului Andrei.