AcasăActualitateCine este nașa de cununie a cântărețului George Hora. Este una dintre...

Cine este nașa de cununie a cântărețului George Hora. Este una dintre cele mai dorite femei din România

Cine este nașa de cununie a cântărețului George Hora. Este una dintre cele mai dorite femei din România. Pe George Hora îl știm cu toți, dar ce știm despre nașa lui de cununie? Este cea mai râvnită femeie din România.

George Hora s-a căsătorit cu iubita lui acum ceva timp, iar nașii au fost deliciul evenimentului. Roxana Ionescu și Tine Vidaicu au fost nașii pe care proaspătul cuplu i-au ales

Petrecerea a fost organizată în primăvară, într-un cadru de basm, cu un număr mare de invitați, îmbrăcați cu ținute care mai de care mai spectaculoase.

Cine este nașa de cununie a cântărețului George Hora. Este una dintre cele mai dorite femei din România

Printre invitați s-au numărat și Cuza și Emi de la „Noaptea Târziu”, dar și artiști care au susținut recitaluri, precum Dan Bittman, Puya și Kamelia. Nașii, de asemenea, au purtat ținute demne de un astfel de eveniment, fiind lăudate de toți internauții.

Roxana Ionescu a furat privirile tuturor cu rochia crem, lungă, fără mâneci, mulată pe formele ei perfecte. De cealaltă parte, Tinu Vidaicu, soțul ei, a optat pentru un costum simplu, elegant, potrivit pentru rolul de naș.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.