AcasăActualitateCine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii....

Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut

Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut. Ați mai auzit până acum depre femeia care a reușit să aducă pe lume 69 de copii?

Povestea ei este una de-a dreptul impresionantă. Este vorba despre rusoaica Valentina Vassilyeva, care a intrat în Cartea Recordului, chiar în perioada în care aceasta a fost lansată.

Vassilyeva a fost mama a 69 de copii. Ea era căsătorită cu Feodor Vasiliev, iar cei doi soți au trăit în secolul al XVIII-lea.

Potrivit BBC, Vassilyeva ar fi putut avea sarcini de 37 de săptămâni cu gemeni, sarcini de 32 săptămâni cu tripleți și sarcini de 30 de săptămâni cu cvadrupluri.

În total, acest număr de sarcini au adus în familia Vassilyeva nu mai puțin de 69 de copii: 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleţi şi 4 de qvatrupleţi, între 1725 si 1765.

Situația rusoaice a fost consemnată inclusiv într-o scrisoare trimisă autorităților de la Moscova, pe 27 februarie 1782, de către reprezentanţii Mânăstirii Sf. Nicolae, din Rusia, care au ţinut evidenţa tuturor copiilor născuţi de Vassilyeva.

Pe data de 27 februarie 1782 a sosit, la Moscova, o informare de la Mânăstirea Sf. Nicolae cu privire la un ţăran, din localitatea Shuya, pe nume Feodor Vassilev care a avut 87 de copii, din două căsătorii.

Prima lui soţie a adus pe lume, dupa 27 de sarcini, 16 perechi de gemeni, şapte seturi de tripleţi şi patru seturi de cvadrupleţi.

De cealaltă parte, cea de-a doua soţie a născut sase perechi de gemeni şi două seturi de tripleţi. Feodor Vassilev avea 75 de ani cand s-a făcut constatarea şi toţi cei 82 de copii erau în viaţă’, apare în documentul oficial.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.