AcasăMoney&PeopleCine îl va îngriji pe Hagi la bătrânețe! ”Aștept să-mi plătească concediile...

Cine îl va îngriji pe Hagi la bătrânețe! ”Aștept să-mi plătească concediile și mesele. Toate”

Ajuns la vârsta de 57 de ani, Gheorghe Hagi este convins că va avea un sprijin bun la bătrânețe. ”Regele” are mari pretenții la cei doi copii ai săi să-i întoarcă grija pe care a avut-o el și Marilena, soția sa, față de Kira (26 de ani) și Ianis (23 ani).

 ”Aștept ca la bătrânețe să îmi plătească concediile și mesele. Toate, da. Sunt obligați. Depinde cum i-ai educat de mici. Eu am împărtășit cu ei asta și cred că au fost de acord. Pentru că și noi când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, cineva va trebui să aibă grijă de noi, așa cum și noi am avut grijă de ei. De aceea eu cred că nu au uitat și vor face așa.”, i-a spus Hagi lui Mihai Bobonete.

Cine îl va îngriji pe Hagi la bătrânețe! ”Eu și Ianis o să facem echipă, eu și Ianis, o să-l ajutăm cum putem”

Întrebată despre dorința tatălui său, Kira Hagi s-a arătat onorată să aibă grijă de părintele să și să-l răsfețe când va ajuge la o vârstă înaintat. ”Eu și Ianis o să facem echipă, eu și Ianis, o să-l ajutăm cum putem”, a fost reacția tinerei actrițe spre bucuria părintelui său.

Tânăra actriță ce are un nume moștenit uriaș, depune toate eforturile ca acest nume să fie unul onorabil și în lumea artistică. Kira a primit cel mai important rol din cariera sa de până acum. Va apărea într-un film despre viața lui George Enescu, unde o va înruchipa pe prințesa Alice Cantacuzino. Filmările pentru lungmetrajul ”Enescu-Geniul și Prințesa” s-au încheiat, pelicula urmând să aibă premiera la anul.

Artistă plastică și actrița, absolventă a Academiei de Film din New York și a Școlii Britanice din București, cu aptitudini CIE Advanced Level în Artă și Design, a punctat mai multe roluri, pe scena prestigiosului Teatru Nottara.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.