AcasăActualitateCine transmite Anderlecht - FCSB, meci decisiv din Conference League

Cine transmite Anderlecht – FCSB, meci decisiv din Conference League

Meciul dintre Anderlecht și FCSB este joi, de la ora 19:45, în direct pe PRO ARENA.

Umilită în dublă manșă de Silkeborg cu 0-10 la general, FCSB este ultima în grupa de Conference League, cu un singur punct, un singur gol marcat și 13 goluri primite. 

Totuși, vicecampioana mai poate spera la o calificare în fazele eliminatorii ale competiției, dar trebuie să fie ajutată și de rezultate. FCSB are nevoie, evident, de două victorii în ultimele două meciuri, cu Anderlecht (deplasare) și West Ham (acasă).

În același timp, FCSB trebuie să fie ajutată și de rezultatele din celelalte meciuri ale grupei. Mai exact, Silkeborg trebuie să piardă ambele partide rămase în această grupă.

“La Anderlecht, să vedem, să credem că obținem și noi prima victorie. Așa să credem. E bun așa. Cine știe, poate luăm și noi 500.000.

Am nevoie de ăia 500.000 ca să iau alți jucători la iarnă. Eu mă gândesc tot timpul ce fac cu banii, nu că-i iau la mine acasă. Mă gândesc ce să fac să întăresc echipa asta, că niciodată n-am jucat așa rău”, a spus Gigi Becali, la emsiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.