AcasăActualitateCine transmite Gala Premiilor Oscar 2023 în România

Cine transmite Gala Premiilor Oscar 2023 în România

Cine transmite Gala Premiilor Oscar 2023. Multă lume așteaptă cu nerăbdare Gala decernării premiilor Oscar 2023. Evenimentul are loc chiar în acest weekend și va fi transmis și în România.

Pentru cei nerăbdători care nu pot aștepta înregistrarea sau reluare, trebuie să știe că pot urmări love Gala Premiilor Oscar 2023, pe Voyo, începând cu ora 03.00.

Cine transmite Gala Premiilor Oscar 2023 în România

Evenimentul are loc în noaptea dintre duminică și luni, 13 martie 2023, și se ține la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala va fi transmisă în exclusivitate pe platforma online și va fi comentată de Irina Margareta Nistor.

Astfel, doar abonații VOYO vor avea acces la transmisiunea galei și vor putea vedea în timp real toate momentele de la Los Angeles.

Vestea bună este însă că evenimentul va fi transmis în format live text pe stirileprotv.ro și protv.ro, deci fanii vor putea vedea toți câștigătorii și cele mai importante momente din timpul ceremoniei.

În ceea ce privește înregistrarea galei Oscar, aceasta va putea fi urmărită la TV pe Pro Cinema, marți, 14 martie, de la ora 20.30.

Cine transmite Gala Premiilor Oscar 2023 în România

„It’s happening again! Pe VOYO, live, cu voi PRO cinefilii pasionați, în noaptea de 12 spre 13 martie! O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greșit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar și cea mai nonșalantă, și dacă am nimerit-o cu previziunile!

Ne vedem și auzim după miezul nopții, spre dimineață! Vă aștept să aflați în direct câștigătorii!”, a declarat Irina Margareta Nistor.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.