AcasăMoney&PeopleCine va cânta la nunta publică a lui George Simion. Politicianul crede...

Cine va cânta la nunta publică a lui George Simion. Politicianul crede că, pe lângă invitați, vor fi zeci de mii de participanți

George Simion se însoară și își dorește o nuntă cum nu s-a mai văzut. Spre deosebire de petrecerile clasice, liderul AUR își recrutează invitații cu apeluri în spațiul public, inclusiv invitații trimise listei prietenilor de pe pagina sa de socializare.

Pe 27 iulie a.c., vehementul protestatar promite o petrecere câmpenească grandioasă, în aer liber, la un resort din satul vâlcean Oveselu, unde sunt aplaudați invitații ori ba care vin în costume populare ori măcar ii tradiționale.

”Știu că e departe pentru unii dintre voi, dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți!. Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară”,  a precizat deputatul (35 de ani).

Cine va cânta la nunta publică a lui George Simion. Va avea trei scene!

ProTV-ista Theo Rose, Nicolae Furdui Iancu, Taraful lui Viorel Pană, Nicolae Voiculeț, lăutarii veterani Ionel Tudorache și Taraful de la Vărbilău, dar și manelista Carmen Șerban & formația sa se numără printre responsabilii cu animarea petrecerii în aer liber. Mirele George Simion vrea să intre în Cartea Recordurilor cu nunta sa, nu numai ca număr de participanți și și ca număr de perechi de nași, câte o pereche în fiecare județ din România (41 de perechi).

”O să avem şi ce bea şi ce mânca la nuntă. Totul este sub control. Am 35 de ani şi am dat dovadă până acum că sunt capabil să organizez multe. Nu ştiu dacă pot să vă arăt. Mireasa e mai mult decât pregătită. Şi-a dat şi ultimele examene zile astea şi sunt convins că mai bună mireasă ca ea nu puteam să găsesc. O să o cunoască şi publicul”, promite politicianul.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.