AcasăPoliticCiolacu: Am venit cu 5 lei la 10 litri de combustibil. Acum...

Ciolacu: Am venit cu 5 lei la 10 litri de combustibil. Acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri, că se va discuta din nou în coaliţie despre efectele pe care le are compensarea preţului la carburanţi. Liderul PSD a precizat însă că nu se mai poate interveni asupra prețului pentru că „suntem la minimum agreat de către Comisia Europeană”.

„Am venit cu aceşti 5 lei la 10 litri, este o măsură discutată, am avut fiecare opinii, am zis să vedem cum funcţionează şi apoi ne întâlnim, cred că miercuri din nou în coaliţie şi vom discuta asupra efectelor (…) Aavem al doilea cel mai mic preţ din Europa la carburanţi, în acest moment şi important este şi trendul, dacă ne menţinem în trend şi nu mai creşte preţul”, a explicat Ciolacu.

Liderul PSD a mai precizat că în privința accizei nu se mai poate interveni pentru că suntem la minimum agreat de către Comisia Europeană.”Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut. Haideţi să vedem şi să rămânem în această zonă”, a mai spus Ciolacu.

Liderii Coaliției urmează să se întâlnească din nou, miercuri într-o nouă ședință, pentru a finaliza lista măsurilor fiscale pe care Guvernul trebuie să și le asume.

Ultimele Articole