x


  • EUR
    4.8398
    USD
    4.3112
string(7) "general"

Ciolacu amenință că face comisie pentru cazul Suceava: Oamenii mor în administrațiile conduse de PNL

Liderul interimar al PSD avertizează în cazul în care nu se comunică despre situaţia de la Spitalul Judeţean din Suceava, social-democraţii vor iniţia o comisie parlamentară pentru aflarea adevărului. „Acolo s-au luat nişte decizii în urma cărora au murit nişte oameni”, a spus Marcel Ciolacu.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 08.04.2020, 22:43

„Ipocrizia trebuie să aibă o limită. Eu nu am auzit nimic ce s-a întâmplat cu managerul de la Suceava, decorat sau nedecorat, cum e el. Nu am auzit nimic despre ce se întâmplă cu domnul Flutur. Acolo s-au luat nişte decizii în urma cărora au murit nişte oameni. Lucrurile astea vor trebui foarte clar aflate. Românii trebuie să ştie ce s-a întâmplat. Dacă continuă acest ritm, vom iniţia o comisie specială să aflăm adevărul şi vor fi instituţional şi constituţional obligaţi să spună Parlamentului adevărul”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

 

El a adăugat că „oamenii mor acum în administraţiile controlate de PNL”.

„Domnul Florin Roman a atacat astăzi anumite administraţii locale (conduse de membri ai PSD – n.r.) gratuit. Oamenii trăiesc în aceste administraţii şi ştiu adevărul. Am văzut în Moldova trei judeţe – Bacău, Piatra Neamţ şi Iaşi – care s-au unit să cumpere un spital tampon pentru a nu se răspândi coronavirusul din focarul de la Suceava”, a afirmat Ciolacu.

 

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, susţine că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.