AcasăEconomieCiolacu: Coaliţia a amânat la nesfârşit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb...

Ciolacu: Coaliţia a amânat la nesfârşit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcţiile lor de la TVR şi RRA

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres! Coaliţia a amânat la nesfârşit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcţiile lor de la TVR şi RRA. Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltaţi de facturi aberante la gaze şi energie, Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: ZERO soluţii pentru a proteja populaţia!”, a scris Marcel Ciolacu, marţi pe Facebook. 

Liderul social-democraţilor a adăugat că PSD deja a depus amendamentele la legea consumatorului vulnerabili, iar în prima şedinţă de miercuri a Legislativului poate fi dezbătut şi votat proiectul de lege.

„PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniţi concret şi substanţial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima şedinţă a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută şi votată. Şi aplicată de îndată, nu la Paştele cailor când vrea Florin Cîţu!”, a completat Ciolacu.
 

 

Ultimele Articole