AcasăPoliticCiolacu, despre poza în care apare cu Omar Hayssam: Era vreun terorist?

Ciolacu, despre poza în care apare cu Omar Hayssam: Era vreun terorist?

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat miercuri că poza în care apare alături de Omar Hayssam a fost făcută în urmă cu peste 20 de ani la o vânătoare, susţinând că are o „înclinaţie mare” către porci mistreţi.

Prezent miercuri seara în emisiune la postul B1 TV, Ciolacu a fost întrebat despre fotografia care a apărută în spaţiul public și în care se află alături de sirianul Omar Hayssam. El a răspuns că fotografia a fost făcută în urmă cu aproximativ 20 de ani, la vânătoare, și că nu vrede nicio problemă. Mai mult, Ciolacu a sugerat că în imagine s-ar fi aflat și alte persoane cunoscute, „vânători”, dar că a fost „tăiat” doar el.

„Am făcut vreo infracţiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu îmi aduc aminte că, atunci, mergea pe avioane cu preşedinţii statului. De ce nu îi sunaţi de foştii preşedinţi, pe domnul Băsescu? Am explicat acea poză. Am fost la o vânătoare, am fost invitat, ca şi domnul Omar Hayssam. Poza este mult mai mare şi am fost tăiat doar eu. Întotdeauna la sfârşitul vânătorii se face un tablou cu vânatul şi vânătorii. Nu am mai fost la vânătoare de vreo trei ani de zile. În principal, am vânat porci mistreţi. Am o înclinaţie mare către porci, de obicei. Niciodată căprioare, urşi. Cu porcii am avut”, a spus Ciolacu.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat săptămâna trecută că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit „un veritabil telejustiţiar” la televiziunile „de casă” ale partidului, dar că în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam – condamnat la 23 de ani de închisoare, „găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni”, reamintește Agerpres.

 

 

Ultimele Articole