AcasăPoliticCiolacu, după scandalul scandărilor TNL: Preşedintele TSD mi-a propus să trimită flori...

Ciolacu, după scandalul scandărilor TNL: Preşedintele TSD mi-a propus să trimită flori mamelor tuturor liderilor TNL

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, marţi seară, că preşedintele TSD i-a propus să trimită flori tuturor mamelor liderilor TNL implicaţi în scandalul scandărilor anti-PSD, potrivit News.ro.

Ciolacu califică drept ”derapaj” momentul, dar susţine că este vorba despre ”oameni care erau sub o influenţă bahică”. Liderul PSD respinge ideea ruperii coaliţiei din cauza acestui incident, chiar dacă afirmă că vor eista discuţii în interiorul coaliţiei.

Reamintim că PNL l-a demis pe secretarul general al tinerilor liberali după jignirile la adresa PSD.

”Preşedintele TSD m-a propus astăzi – după apariţia acestor imagini – să trimită flori mamelor tuturor liderilor TNL, atât de la nivel central cât şi din ţară. Aceste lucruri nu duc la o construcţie, afectează, e normal, în primul rând emoţional o coaliţie. Este un derapaj, m-a fi aşteptat la nişte scuze din partea PNL. Este evident că în interior acolo este ceva ce nu funcţionează, la TNL”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, liderul PSD Marcel Ciolacu, referindu-se la scandările anti-PSD ale liderilor TNL.

Ciolacu a precizat că momentul va fi depăşit, dar asta nu înseamnă că social-democraţii vor întoarce şi celălalt obraz.

”Am avut o discuţie cu domnul Ciucă şi nu vă ascund că – la primele imagini – şi era foarte afectat, şi-a cerut domnia sa scuze, lucru care nu e cazul, că nu a comis dânsul ceva şi nu cred că se simte confortabil nici în acest moment”, a adăugat preşedintele PSD.

”Cred că împreună trebuie să continuăm această guvernare, cel puţin până în anul 2024”, a adăugat prşedintele PSD.

Întrebat dacă acest scandal afectează coaliţie, Ciolacu a afirmat: ”În interior vor urma anumite discuţii. Categoric. Trebuie să decidem dacă de la o asemenea manifestare rupem o coaliţie, când suntem la graniţa unui război, şi într-o criză energetică”.

Ciolacu a afirmat că au fost implicaţi ”nişte oameni care erau sub o influenţă bahică”.

Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost demis din funcţie, a anunţat preşedinta organizaţiei Mara Mareş. Acesta a fost eliberat şi din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României. Decizia vine după ce marţi au apărut noi imagini în care tinerii liberali scandează injurii la adresa PSD la petrecerea organizată după Şcoala de Vară a TNL de la Venus, din 10 septembrie. Primele imagini au fost distribuite imediat după ce evenimentul a avut loc.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.