AcasăPoliticCiolacu își aduce aminte că Vîlceanu a fost membru PSD: „Nu este...

Ciolacu își aduce aminte că Vîlceanu a fost membru PSD: „Nu este din produsele high-class”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca se bucura de faptul ca partidul pe care il conduce este o „pepiniera buna” si pentru celelalte partide, insa a sustinut ca noul ministru al Finantelor, Dan Vilceanu, nu face parte din „produsele high-class” ale PSD.

„In continuare, avem o pepiniera destul de buna si pentru celelalte partide. Sincer, nu este din produsele high-class ale PSD. Veti vedea in urmatoarele luni prestatia la Ministerul Finantelor. Bine ca am scapat de domnul Citu de la Finante! Este portofoliul cel mai important dupa cel de prim-ministru. Va fi si domnul Vilceanu unul dintre multii ministri ai acestui Cabinet. Si ii luam pe rand: domnul Oros, la Agricultura – zero, domnul Ghinea de la Fonduri, doamna Turcan de la Munca. Asa si cu domnul Vilceanu, ca a fost pesedist, ca a fost seful tineretului social-democrat, marea problema este ca, in continuare, domnul Citu este prim-ministru al Romaniei”, a spus Ciolacu, intr-o emisiune la B1 TV, citat de Agerpres.

Dan Vilceanu si-a inceput cariera politica la PSD, fiind presedinte al Tineretului Social Democrat Gorj din 2006 pana in 2009, dupa care a trecut la PDL Gorj.

Ultimele Articole