No menu items!

Ciolacu: ”NU te urca la volan dacă nu ai permis, dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri!”

Marcel Ciolacu, premierul României, a transmis, cu prilejul Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, un mesaj pentru șoferii români.

„Susțin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, în calitate de autorități sau de participanți la trafic, într-un efort comun prin care să prevenim pierderea de vieți pe șosele. Avem obligația de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile și bărbații victime ale tragediilor circulației rutiere! Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii.

Vă invit mâine, începând cu ora 15.00 să urmăriți dezbaterea ”#LegeaAnastasia. Drumul către viață”. Împreună – stat, mediu privat, ONG-uri, cetățeni – promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuși să salvăm viețile celor dragi!

NU te urca la volan dacă nu ai permis, dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața!”, a scris Marcel Ciolacu, ieri, pe Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri