CIOLACU, reacție întârziată la aranjamentul nocturn PNL-USR-PLUS

0
7
CIOLACU, reacție întârziată la aranjamentul nocturn PNL-USR-PLUS

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, taxează negocierile purtate între PNL și USR-PLUS în sediul Guvernului. Ciolacu arată că în loc să lupte cu pandemia, Orban a transformat sediul Guvernului în ”cârciumă și sediu de partid”.

”Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală.

Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid.

În loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din #DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții.

În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul #obiectiv al PNL de când a venit la guvernare.

Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, scrie Marcel Ciolacu.