CIOLACU style prinde și la COMISIA EUROPEANĂ! Ilustrație cu trimitere la șeful PSD

0
42
CIOLACU style prinde și la COMISIA EUROPEANĂ! Ilustrație cu trimitere la șeful PSD

Comisia Europeană în România a transmis astăzi un mesaj cu privire la adeverința electronică obținută după vaccinare. Modalitatea în care au ilustrat mesajul reprezintă o trimitere clară către Marcel Ciolacu, căruia îi ieșeau banii dintr-un sacou într-o conferință de presă. În poza de ilustrare apare un bărbat cu sacou la care îi iese din buzunar adeverința.

 

Raluca Turcan îi răspunde lui Ciolacu: Nu mă aștept să cunoască LEGEA

 

 

„Recent, am propus crearea unei adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19.

Aceasta atestă că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19, s-a vindecat de COVID-19 sau a fost supusă unui test cu rezultat negativ.

Adeverințele vor fi disponibile gratuit, în format digital sau pe suport de hârtie, și vor include un cod QR care să le garanteze securitatea și autenticitatea.

 

Cum de vaccinul AstraZeneca a fost declarat sigur: Trombozele apar și la oameni nevaccinați!

 

 

Ele nu vor fi o condiție obligatorie pentru exercitarea dreptului de liberă circulație, care este un drept fundamental în UE.

Toate informațiile, în limba română, despre adeverințele electronice verzi sunt disponibile în link-ul din primul comentariu”, au precizat reprezentanții Comisiei Europene în România.