Ciolacu vrea să SALVEZE ROMÂNIA! Doar așa pot fi salvați banii

0
10
Ciolacu vrea să SALVEZE ROMÂNIA! Doar așa pot fi salvați banii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, reiterează că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în baza căruia România poate accesa circa 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, trebuie discutat cu principalii actori sociali și cu responsabilii de la nivel local.

El spune că oficialii susțin demersurile PSD vizavi de PNRR.

“Este încurajator că oficialii europeni susțin demersurile #PSD în ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență.

Astăzi, în discuția purtată cu domnul David Sassoli, președintele Parlamentului European, acesta a subliniat că este esențial ca autoritățile locale și principalii actori sociali să fie implicați în procesul de elaborare al #PNRR. Sper că acesta este un semnal extrem de clar pentru Guvern. În procesul de evaluare a planurilor naționale, Parlamentul European va ține cont astfel de criterii relevante.

La rândul său, doamna Iratxe Garcia Perez, liderul grupului S&D din Parlamentul European, a reafirmat că acest plan trebuie să fie elaborat în strânsă legătură cu actorii locali și discutat în Parlamentul național.

Concluzia zilei: Guvernul Cîțu trebuie să lase aroganța și să se apuce serios de treabă, în conformitate cu uzanțele și normele europene. Asta, dacă vrem ca România să nu piardă 30 de miliarde de euro…”, a scris liderul PSD pe Facebook.