Incidente de tip ”Coldplay” în Grecia și Georgia. Cum au reacționat spectatorii

Incidente de tip Coldplay

Ce s-a întâmplat zilele trecute pe Arena Națională, când trupa britanică Coldplay a adus pe scenă un tânăr care a cântat o manea, este nimic față de gafa de anul trecut a lui Robbie Williams în Grecia sau a rockerilor The Killers în Georgia.

Trupa americană de rock alternativ The Killers și-a cerut scuze pentru că a adus un toboșar rus pe scenă în timpul unui concert desfășurat anul trecut Georgia și pentru că și-a descris fanii ca fiind „frați și surori”, ceea ce a provocat huiduieli din partea publicului.
Georgia are o lungă istorie de tensiuni cu vecinul său nordic Rusia, exacerbată de invazia Moscovei în Ucraina în februarie 2022 și de un mare aflux ulterior de emigranți ruși care au fugit din țara lor.
„Oameni buni din Georgia, nu a fost niciodată intenția noastră să jignim pe cineva!”, a declarat trupa într-un comunicat pe pagina sa de Facebook, adăugând că are o tradiție de lungă durată de a invita oamenii să cânte la tobe.
„Recunoaștem că un comentariu, menit să sugereze că toți spectatorii și fanii trupei The Killers sunt „frați și surori”, ar putea fi interpretat greșit”, a adăugat aceasta.

Incidente de tip Coldplay. Atena

Tot anul trecut, solistul britanic Robbie Williams a susținut un concert la Atena și i-a caracterizat pe greci drept hoți. A încercat să facă o glumă, dar nu prea i-a ieșit.

Interacționând cu fanii săi, Robbie a spus că a fost efectiv asaltat de aceștia.
„Niciunul dintre ei nu a vrut să mă atingă pe fund sau ceva de genul ăsta, dar toți au vrut să-mi fure bijuteriile de pe pantaloni. Asta e Grecia. Poți să-ți păstrezi trupul Robbie, pe astea le vom vinde mâine pe eBay”, a spus artistul în timpul concertului.

Evident, spectatorii au reacționat foarte vocal, iar Robbie Williams a fost nevoit să se replieze și să-și ceară scuze. Artistul să-și ceară scuze de la public, nu invers.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed