AcasăEconomieCîţu: În şedinţa de Guvern de astăzi, am aprobat Programul de convergenţă...

Cîţu: În şedinţa de Guvern de astăzi, am aprobat Programul de convergenţă al României, Important e că acesta apare înaintea aprobării PNRR

„În şedinţa de Guvern de astăzi, am aprobat Programul de convergenţă al României. Lucru foarte important pentru că în acest moment avem strategia fiscal bugetară, avem Programul de convergenţă şi vom avea şi PNRR. În toate sunt reforme pe care şi le asumă acest Guvern, reforme în sistemul de pensii, salarizare, companii de stat, administraţie publică. Toate aceste reforme se regăsesc în aceste programe. Important este că acest Plan de convergenţă apare înaintea aprobării PNRR, ceea ce arată că acest Guvern este clar, doreşte reformă şi veţi vedea aceste reforme şi în PNRR”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului. 

El a adăugat că la finalul şedinţei a fost şi o discuţie cu miniştrii despre PNRR, în contextul discuţiilor de săptămâna viitoare de la Bruxelles şi le-a cerut acestora implicare directă. 

„Bineînţeles, la finalul şedinţei, am avut o discuţie cu tot Guvernul despre PNRR şi despre ceea ce o să discutăm săptămâna viitoare la Bruxelles şi le-am cerut încă o dată miniştrilor implicare directă în acest moment pentru a finaliza Planul cât mai repede”, a completat premierul.

 

Ultimele Articole