Cîţu: Nu am discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei / Este nevoie să deblocăm această situaţie cât mai repede pentru că un Bucureşti fără buget înseamnă probleme pentru toată lumea

0
Cîţu: Nu am discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei / Este nevoie să deblocăm această situaţie cât mai repede  pentru că un Bucureşti fără buget înseamnă probleme pentru toată lumea

”Nu am discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei. Am discutat cu domnul preşedinte Barna şi vom media dacă este nevoie”, a declarat, miercuri seară, Florin Cîţu.

Acesta afirmă că situaţia trebuie deblocată rapid.

”E important să avem un buget la Bucureşti, pentru că orice întârziere a bugetului municipiului Bucureşti nsemnă întârzieri de investiţii, întârzieri de facturi care se vor întoarce apoi şi nu vreau să ajungem să cerem bani de la bugetul de stat. Soluţia de compromis este să avem un buget cât mai repede”, a mai declarat premierul.

Potrivit acestuia, este nevie să deblocăm această situaţie cât mai repede  pentru că un Bucureşti fără buget înseamnă probleme pentru toată lumea”.