Cîțu, reproș voalat pentru Drulă: Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă

0
39

Premierul Florin Cîțu îi transmite un reproș voalat ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă (USR PLUS), că nu l-a demis pe directorul CFR după reacția în legătură cu trenul în care erau și copii blocat toată noaptea în câmp fără nicio intervenție.

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Mai devreme, premierul Florin Cîțu a declarat, joi, referindu-se la trenul blocat toată noaptea în câmp fără ca nimeni să intervină, că i se pare anormal să avem astfel de situaţii, iar un şef de la CFR Călători sau un director să spună că soluţia vine din altă parte.

Directorul CFR, Ovidiu Vizante, a declarat, joi dimineața, la Antena 3, că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluție pentru trenul blocat în câmp și a reacționat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluție pentru cei 30 de copii care au stat opt ore în tren. Garnitura circula pe ruta București – Mangalia.

Context

Cătălin Drulă și Florin Cîțu au mai fost în conflict. În aprilie, după revocarea de către premier a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, Drulă a spus despre Cîțu, într-un interviu pentru G4Media.ro, că este „un zombie politic”.