AcasăPoliticCîțu știe deja că a câștigat: Această echipă va conduce România în...

Cîțu știe deja că a câștigat: Această echipă va conduce România în următorii 8 ani!

Premierul Florin Cîţu pare din ce în ce mai încrezător în rezultatul alegerilor pentru funcția de președinte al PNL.

Acesta a afirmat că în aceste alegeri liberalii aleg echipa cu care va fi condusă România în următorii opt ani şi a precizat că membrii Partidului Naţional Liberal trebuie să fie uniţi pentru că urmează bătălii grele.

Totodată, Florin Cîţu a ţinut să transmită două mesaje la conferinţa de alegeri a PNL Mureş, care se desfăşoară sâmbătă.

„În primul rând, să nu uităm, aceste alegeri ale noastre sunt pentru a pregăti sau a da României conducerea în viitor. Asta facem. Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani.

”Românii trebuie să vadă”

De aceea am ţinut să fiu în ţară, pe unde am putut, de fiecare dată pentru că este important ca românii să vadă cine vor fi liderii care vor moderniza România”, a afirmat Cîţu.

În același timp, premierul a mai transmis un mesaj de unitate în rândul liberalilor.

„Şi al doilea mesaj este un mesaj de unitate. Trebuie să fim uniţi, suntem uniţi, dar trebuie să fim uniţi în continuare pentru că urmează bătălii grele în perioada următoare. Să rămâi la guvernare opt ani nu este uşor, dar este un obiectiv ambiţios pe care vreau să ni-l asumăm cu toţii. Şi nu putem să îl atingem decât dacă suntem împreună”, a transmis şeful Guvernului.

Ultimele Articole