Ciucă al nostru: Curajul trebuie să fie foarte bine direcţionat şi să se manifeste în obiective serioase

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a vorbit, sâmbătă, tinerilor liberali participanţi la şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal de la malul mării, despre curaj, el transmiţându-le colegilor din organizaţia de tineret că a fi curajos nu înseamnă că îţi poţi asuma orice. „Curajul trebuie să fie foarte bine direcţionat şi curajul trebuie să se manifeste în obiective serioase, în acţiuni responsabile, pentru că doar aşa putem să vorbim deschis despre anumite teme”, le-a spus Ciucă tinerilor.

„Aveam notat aici, în notiţele de discurs, că cea mai importantă calitate pentru un liberal este curajul. Curajul nu este doar acea manifestare prin care poţi să-ţi asumi orice. Curajul trebuie să fie foarte bine gestionat, curajul trebuie să fie foarte bine direcţionat şi curajul trebuie să se manifeste în obiective serioase, în acţiuni responsabile, pentru că doar aşa putem să vorbim deschis despre anumite teme, doar aşa putem să vorbim deschis despre obiective, doar aşa putem să criticăm, să ne asumăm criticile şi doar aşa putem să ave un dialog deschis prin care toate problemele să fie rezolvate astfel încât împreună că ne asumăm aceste soluţii de rezolvare a problemelor şi să le punem în realitatea practică”,  a afirmat Nicolae Ciucă sâmbătă, la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal care se desfăşoară a un hotel din staţiunea Venus. 

Referindu-se la activitatea Guvernului, el le-a spus tinerilor liberali că aceasta se vede în fiecare zi 

„Ceea ce vreau să înţelegeţi este că nu am făcut nimic altceva decât să abordăm fiecare dintre aceste teme de criză, aceste activităţi la nivel guvernamental, la care nu ne-am fi gândit cu o zi înainte dar pe care în ziua următoare sau în timpul nopţii a trebuit să le analizăm şi a trebuit să găsim soluţii pentru ele, acestea sunt ale noastre, ale Guvernului şi ele trebuie asumate şi duse la capăt pentru că aşta aşteaptă cetăţenii români de la noi: nu să venim să vorbim despre ele, ci să le rezolvăm, să găsim soluţii astfel încât oamenii să treacă cât mai uşor prin această situaţie absolut deosebit de dificilă”, a mai afirmat Ciucă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri