AcasăPoliticCiucă: Am participat la cel mai important eveniment agricol din România

Ciucă: Am participat la cel mai important eveniment agricol din România

Premierul Nicolae Ciucă anunţă, într-o postare pe Facebook, că a participat la cel mai important eveniment agricol din România, Indagra, unde a renunţat la întâlnirile oficiale şi a mers între oameni” pentru a discuta şi a lua seamă la problemele cu care se confruntă”.

”Am participat la cel mai important eveniment agricol din România, Indagra. De această dată am renunţat la întâlnirile oficiale şi am mers între oameni pentru a discuta şi a lua seamă la problemele cu care se confruntă în activitatea lor. Am întâlnit mulţi fermieri, oameni pasionaţi de agricultură, oameni cu afaceri în domeniu, şi m-am bucurat de deschiderea lor şi de dialogul normal, de la om la om”, anunţă Ciucă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El precizează că securitatea alimentară şi cea energetică sunt prioritare în perioada ce urmează.

”Avem mai multe scheme de ajutor pentru fermieri şi sunt în discuţie altele, pentru cei afectaţi de secetă, dar şi pentru a veni în sprijinul crescătorilor de vaci de lapte”, subliniază premierul.

În imaginile postate, el discută cu mai mulţi agricultori, care ii reclamă birocraţia şi faptul că obţinerea fondurilor necesare desfăşurării activităţii este dificilă. Premierul a promis că aceste probleme vor fi rezolvate şi le-a vorbit despre banii din PNRR.

Ultimele Articole