Ciucă: Dacia este dovada că inovarea, viziunea, tenacitatea şi managementul performant înseamnă succes garantat/ Vom sprijini orice afacere, mai mică sau mai mare, să se dezvolte şi să îşi atingă potenţialul maxim

”15.000 de angajaţi, o colaborare care asigură alte 150.000 de locuri de muncă, o maşină produsă pe minut, 8 milioane de autoturisme şi peste 3 milioane de motoare realizate în ultimii ani. Dacia este dovada că inovarea, viziunea, tenacitatea şi managementul performant înseamnă succes garantat! Uzina şi-a propus ca, începând cu 2030, să aibă emisie de carbon zero, ceea ce este foarte important pentru întreaga societate, iar anul viitor urmează să intre pe linia de producţie şi un nou automobil hibrid, planuri ce se înscriu în atingerea obiectivelor noastre pentru un mediu mai curat”, a arătat Ciucă, joi seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că Dacia reprezintă un exemplu pentru orice companie din România.

”La nivel de Guvern, vom sprijini orice afacere, mai mică sau mai mare, să se dezvolte şi să îşi atingă potenţialul maxim. Vreau ca, în viitor, să putem vedea cât mai multe astfel de exemple de succes”, a subliniat premierul.

Premierul Nicolae Ciucă a vizitat, joi, uzina Dacia Mioveni, în judeţul Argeş.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri