x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(7) "politic"

Ciuma roșie s-a demascat singură! Un greu din PSD a răbufnit : Să zboare urgent din partid

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, cere conducerii PSD să ”îi zboare urgent din partid” pe cei care au făcut postarea de pe Facebook, în care îi numesc pe români ”ciumații Europei”.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.07.2020, 8:55

”Ciuma roșie si-a dat masca jos!!! Cer conducerii PSD să îi zboare urgent din partid pe responsabilii de postarea mizerabila în care românii sunt făcuți “ciumații Europei”!!! Este inacceptabilă o asemenea mârlănie față de suferința celor care pătimesc din cauza noului coronavirus! Mai ales că știm bine cu toții cum pesediștii au sabotat fiecare măsură a 

Guvernului de combatere a bolii. Și cum o scaldă și acum cu legea carantinei.

Pentru că PSD din prima secundă în care a început criza sanitară în România și-a dorit ca numărul de îmbolnăviri să fie mare, ca aceasta să nu poată fi gestionată, ca Guvernul Orban să eșueze, doar pentru câștigul lor electoral.

Iar amânarea de astăzi a votului în Senat pentru o lege atât de importantă pentru sănătatea oamenilor denotă iresponsabilitate și nepăsare! Ca să aibă loc ședința CEx înainte? Pai stă sănătatea publică în loc de domnul Ciolacu care vrea să se pună la adăpost de criticile contracandidatului său cu votul CEx-ului?! Dacă mai aveau un gram de moralitate, ar fi convocat CEx inainte de votul de la Camera Deputatilor! Văd că CEx nu lucrează sâmbăta, deci, dacă sunteți îngrijorați pentru sănătatea voastră, trebuie să stați așa până luni, cel mai devreme, când boierii de la PSD au timp să-și miște fizicul la ședință. Că doar online ce sens are în epoca digitalizării?!

Nu uitați: legea permite ca, într-o situație de epidemie, autoritățile competente să dispună măsuri simple: izolare la domiciliu, carantină!

#coronavirus #AlinaGorghiu #PNL #senatorPNL #senatordeTimis”, scrie Alina Gorghiu, pe facebook.