AcasăPoliticClaudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, reales! Cu unanimitate

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, reales! Cu unanimitate

Europarlamentarul Claudiu Manda a fost reales, joi, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Dolj, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a organizaţiei, la care au participat peste 600 de membri social-democrați.

Claudiu Manda, care conduce PSD Dolj de 10 ani, a afirmat că în această perioadă, împreună cu echipa sa, nu a pierdut niciun scrutin, nu a luat niciodată sub 50% din numărul de mandate de primari, consilieri locali sau din numărul de parlamentari.

„De fiecare dată ne-am dorit să ne clasăm pe primul loc. Însă între timp ne-am mai maturizat şi noi şi nu vreau să spun, domnule preşedinte (n.r. Marcel Ciolacu), la ultimele alegeri cât de greu mi-a fost să-i opresc pe colegii mei să nu cumva să depăşim Oltul sau Buzăul, că dracu’ ne lua”, a spus, în glumă, Manda, citat de Agerpres.

Din echipa lui Manda, la conducerea PSD Dolj, mai fac parte preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, care a fost ales prim-vicepreşedinte al filialei Dolj, Gheorghe Nedelescu – ales secretar general, Florin Radu – secretar general adjunct, relatează Agerpres.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.