AcasăEconomieClient Dedeman, aşteptat la ieşire cu POLIȚIA!

Client Dedeman, aşteptat la ieşire cu POLIȚIA!

Un bărbat din Lugoj, judeţul Timiş, a povestit pentru „Adevărul” experienţa pe care a avut-o cu doi poliţişti în civil, în parcarea unui magazin Dedeman, din Timişoara.

 

Lugojeanul a declarat că a mers de la Lugoj la Timişoara pentru a-şi ridica maşina din service, având o declaraţie completată în acest sens.

 

Tocmai de aceea, filtrul de Poliţie amplasat pe Calea Şagului, la intersecţia cu Liviu Rebreanu l-a lăsat să plece mai departe fără probleme.

 

„Mi-am făcut hârtie pentru că trebuia să îmi ridic maşina de pe Calea Şagului. M-a oprit un filtru care era lângă Secţia 3 de Poliţie. Acolo era câte un echipaj pe fiecare sens.

 

Le-am prezentat actele şi m-au lăsat să plec mai departe”, a declarat bărabatul. Lugojeanul povesteşte că la întoarcerea de la service a intrat până la magazinul Dedeman, din Calea Şagului, aflat în drumul său, pentru a face cumpărături. Bărbatul a declarat că a cumpărat câţiva pomi, nişte scoarţă de copac ornamentală, două pungi de Bake Rolls şi o sticlă de apă. La ieşire, a fost abordat de doi civili care i-au prezentat legitimaţii de Poliţie.

 

„Nu abordau maşinile când veneau la Dedeman. Aşteptau să intre oamenii înăuntru şi îi racolau pe cei care ieşeau din Dedeman. Mi-au cerut declaraţia.

 

Am luat nişte pomi şi scoarţă de copac ornamentală. Printre ele, aveam şi două pungi de Bake Rolls şi o apă minerală. În drum spre maşină, unde aveam declaraţia, le-am explicat situaţia. În final, le-am spus că dacă ei consideră că ceea ce am făcut eu este de sancţionat, suport consecinţele.

 

Nu am ştiut că pe traseu nu pot să opresc”, a declarat lugojeanul, care a fost lăsat până la urmă să plece fără să fie amendat pentru că s-a arătat dispus să suporte consecinţele. „Mi-au spus că pentru că am pungile de Bake Rolls şi apă, puteam să spun că am intrat după mâncare şi atunci nu mai aveau treabă”, a declarat clientul Dedeman.

 

Surse din Poliţie au declarat pentru „Adevărul” că verificările sunt făcute de către poliţişti de la Judiciar şi Economic.

 

Ultimele Articole