x


  • EUR
    4.8341
    USD
    4.0976
string(7) "politic"

CLOTILDE ARMAND, probleme cu singurul banner electoral: ”Tudorache a invocat riscul seismic”

Singurul banner electoral al candidatului dreptei la Sectorul 1 a fost dat jos.

Autor: Mihai Voican | Sursa: AKTUAL24.RO | Publicat: 02.08.2020, 14:25

Clotilde Armand, candidata a „Aliantei pentru Bucuresti”, formata din PNL, USR si PLUS, la Primaria Sectorului 1 anunta ca primarul PSD al sectorului, Daniel Tudorache, i-a dat jos singurul banner electoral, invocand „riscul seismic”.

 

„Nu stiu daca stiti dar eu am pus un singur banner in Bucuresti in urma cu o saptamana. Astazi am primit urmatorul mesaj:

 

‘Urmare interventiei in forta a Corpului de Control al Primariei Municipiului Bucuresti, la solicitarea expresa a Primarului Sectorului 1, suntem somati sa dezafectam mesh-ul clientului USR. Pana acum nu am avut niciodata probleme cu aceasta locatie.

 

Se invoca starea cladirii cu risc seismic si proximitatea Bisericii Italiene. Sunt amenintat cu amenzi atat eu cat si Asociatia de Proprietari daca nu dezafectam in regim de urgenta meshul.

 

Din pacate nu am nici o alta varianta pentrut a salva aceasta decorare. Voi dezafecta mesh-ul astazi pana in ora 15.00’’’, a anuntat Armand.

 

Armand promite ca in ziua alegerilor locale „o sa se cutremure toata administratia PSD din Sectorul 1”.

 

„Asadar, asta face dna Firea si primarul pesedist din Sectorul 1. Abuz si amenintari la adresa Opozitiei si a candidatilor, practici bolsevice demne de Rusia lui Putin. In toamna anului trecut, exact in acest loc era un mesh-up mare cu Viorica Dancila. Atunci nu exista risc seismic pentru PSD. Nu-i nimic. Dle primar pesedist, sunteti un fricos si jumatate. Pe 27 septembrie va promit ca o sa se cutremure toata administratia PSD din Sectorul 1”, mai spune Armand.