CNADNR termină şantierul pe Valea Oltului

0
CNADNR termină şantierul pe Valea Oltului

De la începutul lunii martie, circulaţia pe Valea Oltului se desfăşoară cu restricţii, pe trei porţiuni de drum, din cauza lucrărilor de consolidare şi reabilitare a drumului naţional.

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a alocat aproximativ 14 milioane euro pentru cel mai tranzitat drum de tirişti şi principala legătură a Capitalei cu vestul ţării. Mai exact, firma Vectra Service SRL primeşte aproximativ 63,10 milioane lei, cu TVA, de la Compania Naţională de Autostrăzi, bani pentru care consolidează şapte km de drum naţional unde construieşte a treia bandă de circulaţie, consolidează un pasaj CF şi întăreşte un viaduct în apropiere de Cozia.

 

 

„În funcţie de prognoza meteo, lucrările de consolidare efectuate pe Valea Oltului se vor finaliza în aproximativ 30 de zile. Au fost mai multe probleme cu deţinătorii de reţele şi cu mutarea acestora. Au fost identificate situri arheologice şi am avut nevoie de anumite aprobări de la Ministerul Culturii pentru a urgenta finalizarea lucrărilor. Pregătim proiectul tehnic şi licitaţia pentru consolidarea şi reabilitatea a încă 5 km din DN 7, pe două porţiuni. Am identificat o porţiune, în lungime de aproximativ 3 km, unde se vor construi încă două benzi şi încă 2 km unde se constuieşte a treia bandă“, ne-a declarat directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Cătălin Homor.

 

 

mai multe, pe capital.ro