CNAIR a transmis către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţiile necesare lansării licitaţiilor pentru proiectarea şi execuţia primelor sectoare ale A8

Conform comunicatului de presă al CNAIR, lungimea sectoarelor pentru care se iniţiază licitaţiile de proiectare şi execuţie este:

– Sectiunea I: Târgu Mureş – Miercurea Nirajului şi legatura la Autostrada A3 – 24,4 km (inclusiv drumul de legătură în lungime de 2,4 km)

– Sectiunea III: Leghin – Târgu Neamţ – 29,91 km.

Durata fiecărui contract va fi de 30 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare şi 24 de luni pentru etapa de execuţie a lucrărilor.

Cele două contracte vor fi finanţate din fonduri europene nerambursabile prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR).

ANAP are la dispoziţie maxim 10 zile, conform legii, pentru a finaliza verificarea documentaţiilor de atribuire, mai indică sursa citată.

După validarea documentaţiilor de atribuire, CNAIR va putea publica Anunţurile de Participare aferente contractelor pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor, în cadrul cărora se va stabili şi data de depunere a ofertelor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed