CNAIR: S-a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2: Boiţa – Cornetu

0
24
CNAIR: S-a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2: Boiţa – Cornetu

“CNAIR SA a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziţie publică Proiectare şi Execuţie “Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2: Boiţa – Cornetu”, până la data de 30.09.2021. Menţionăm că această prelungire s-a acordat ca urmare a solicitărilor primite cu privire la decalarea termenului pentru depunerea ofertelor, astfel încât aceasta să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare aduse deja la cunoştintă operatorilor economici prin clarificările publicate”, a transmis CNAIR.

De asemenea, prin această prelungire, CNAIR are în vedere asigurarea unei competitivităţi şi a unei maturităţi a ofertelor ce vor fi depuse raportat la complexitatea obiectivului de investitie.

Noul termen pentru depunerea ofertelor este 30 septembrie, ora 15:00.

În iulie, CNAIR SA anunţa că a finalizat procesul de evaluare a candidaturilor depuse în cadrul procedurii de atribuire Proiectare şi Execuţie “Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2: Boiţa – Cornetu”, iar candidaţii calificaţi pentru etapa a doua pot depune ofertele până în 20 septembrie.