x


  • EUR
    4.8701
    USD
    3.9758
string(7) "general"

Comandă flori deosebite de la Maison d’Or și te bucuri de transport gratuit și alte surprize!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/xQcqCPQ6XGM

Autor: Mihnea Ionescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.11.2020, 17:10

Una dintre cele mai importante aplicații ale internetului este comerțul electronic. În urmă cu 30 de ani de exemplu, oamenii nici măcar nu se gândeau că într-o zi vor putea comanda aproape orice, de oriunde s-ar afla. Ce-i drept, pe atunci se puteau comanda telefonic anumite produse (spre exemplu cosmetice sau ustensile de bucătărie), însă acestea erau expediate destul de târziu, după câteva zile sau chiar săptămâni. Astăzi, mulțumită internetului și serviciilor de curierat rapid, ne putem bucura de comenzi în câteva ore de la plasarea acestora. Iar despre produsele ce pot fi comandate, probabil nu mai trebuie să spunem prea multe, pentru că știi și tu cât este de bine să economisești timp prețios plasând comenzi chiar și pentru alimente, nemaifiind astfel nevoie să pierzi timp în trafic și în magazin.

Tot datorită comerțului electronic, astăzi este mult mai simplu să facem surprize celor dragi de ziua lor, comandând online un cadou, chiar dacă poate nu ne aflăm în aceeași țară sau în același oraș. Printre cele mai populare cadouri ce pot fi achiziționate online se află și florile. Da, chiar și produsele delicate și perisabile pot fi comandate online, datorită faptului că vor fi livrate în cel mai scurt timp de când vor pleca din florărie. Gândește-te cât este de simplu să comanzi flori, în loc să pierzi timp în trafic și poate cumpărând buchete de flori sau aranjamente care nu sunt în totalitate pe placul tău.

În cazul în care nu știi la ce florărie online să apelezi, noi îți recomandăm cu încredere Maison d’Or! Este o florărie online de lux apreciată de mii de clienți, care ,,livrează fericire” în fiecare zi. Îți garantăm că o să îți placă această florărie și că vei comanda flori ori de câte ori vei dori să îi surprinzi pe cei dragi.

 

Maison d’Or se diferențiază de alte florării în primul rând prin produsele oferite. Toate buchetele și aranjamentele sunt realizate de către designeri florali pricepuți, din mâinile cărora ies adevărate opere de artă florală. Apoi, trebuie să menționăm prospețimea florilor: la Maison d’Or vei găsi întotdeauna cele mai proaspete flori, uneori chiar boboci, astfel încât să te poți bucura de acestea cât mai mult timp.

 

În ceea ce privește oferta, poți alege între buchete de flori deosebite, ideale pentru orice ocazie și care vor bucura pe oricine datorită frumuseții lor și parfumurilor irezistibile, coșuri cu flori desprinse din povești, flori în cutii, aranjamente perfecte pentru birou sau casă, buchete de mireasă și de nașă și bineînțeles, flori pentru tot felul de ocazii. În ultima vreme, au devenit tot mai populare aranjamentele florale în ambalaje deosebite, așa că poți comanda cu încredere flori in cutii de la Floraria Maison d’Or, spre exemplu.

Alegând această florărie de lux, te vei bucura și de alte avantaje, cum ar fi transport gratuit în maxim două ore de la plasarea comenzii în București și în cel mai scurt timp în țară, felicitare cadou personalizată la fiecare comandă și alte mici surprize care fac diferența. Ce spui: vei comanda flori online de acum înainte?