x


  • EUR
    4.8336
    USD
    4.0757
string(7) "politic"

Comentariul unui deputat: ”Tipologia de astăzi de la PSD e cea a mârlanului”

Deputatul PMP Robert Turcescu susține că senatorul PSD Florin Iordache a fost beat când a intrat în legătură directă la Realitatea TV.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 21.03.2019, 8:15

Robert Turcescu îl desființează pe Florin Iordache după schimbul de replici pe care l-a avut cu prezentatoarea Andra Miron. Acesta susține că deputatul PSD ar fi fost băut.

 

„Am văzut și eu toată scena aceea. Vă spun sincer, am înjurat în fața televizorului. Acest personaj nu are decât o scuză pentru acea ieșire pe care a avut-o în dialogul cu Andra Miron: poate era beat, sau puțin băut. Poate doar așa ar avea niște circumstanțe atenuante. Dacă avea ceva la bord luat, e singură circumstanță atenunată. Pe de altă parte însă, eu cred că în cazul acestor indivizi de teapa lui Iordache aplicăm proverbul românesc „s-a suit scroafa în copac”. Acești indivizi nu mai acceptă nici un fel de critică, ei cred că stăpânesc această țară. Ei nu pot admite astfel de lucruri, se tolănesc în studiouri unde nu li se pun întrebări relevante. Eu sunt convins că Iordache nu știe cum arată spitalele de stat, deși spune că a fost internat. El nu vede cozile de la RMN, sălile cu aparatură învechită. Știți cum se internează astfel de personaje, dau un telefon, e așteptat de nu știu cine, la o cafeluță, nu stă la cozi. Tipologia de astăzi de la PSD e cea a mârlanului. Degeaba aduci mârlanul în Parlament și-i dai costum și cravată, că el tot ca mârlanul se poartă,” a spus Robert Turcescu la Realitatea TV.

 

 

Articolul integral pe CAPITAL