x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(6) "europa"

Comisia Europeană reacționează după ce a fost dată în judecată de Liviu Dragnea

Dată în judecată de Dragnea, care încearcă astfel să obţină anularea raportului OLAF ce constată frauda cu fonduri europene în dosarul Tel Drum, Comisia Europeană a anunţat că a fost notificată cu privire la acţiunea în instanţă a liderului PSD. CE precizează că va depune observaţiile într-un timp adecvat, menţionând că respectă independenţa OLAF şi a instanţelor.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 08.01.2019, 11:13

„Am fost înştiinţaţi de către Curte asupra acestei acţiuni legale şi acum o vom analiza. Respectăm atât independenţa OLAF, cât şi a instanţelor europene. Ca întotdeauna în astfel de proceduri, Comisia va depune observaţiile într-un interval adecvat de timp. Comisia nu va face comentarii în acest caz, pentru a respecta independenţa instanţelor europene”, precizează Christian Wigand, purtător de cuvânt al Comisiei Europene, într-un răspuns pentru Mediafax.

 

 

Reamintim că liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat în judecată Comisia Europeană la Curtea de Justiţie a UE. Potrivit Ziare.com, prin acest demers Dragnea vrea să ajungă, pe o cale colaterală, la anularea raportului OLAF care constată frauda cu fonduri europene în dosarul Tel Drum, raport care a dus la inculparea sa de către DNA în respectivul dosar.