AcasăExterneCompania de taxiuri „Yandex Taxi”, sabotată la Moscova! ”E ca în filmele...

Compania de taxiuri „Yandex Taxi”, sabotată la Moscova! ”E ca în filmele cu James Bond”

Comenzile false masive către un district din Moscova au provocat o defecțiune în activitatea Yandex Taxi, anunță Forbes Rusia. Ca urmare a faptului că zeci de mașini au ajuns pe Kutuzovsky Prospekt, s-au format blocaje, relatează presa din Rusia.

În dimineața zilei de 1 septembrie, șoferii din capitală au început să se plângă de o aglomerație neobișnuită de taxiuri pe Kutuzovsky Prospekt din vestul capitalei, în urma căreia au fost nevoiți să stea într-un blocaj de trafic mai mult de două ore. Serviciul de presă Yandex.Go a confirmat pentru Forbes că agregatorul Yandex Taxi a eșuat.

„În dimineața zilei de 1 septembrie, asupra Yandex Taxi a avut loc tentativă de a întrerupe serviciul, câteva zeci de șoferi au primit comenzi în grup în regiunea Fili”, a menționat serviciul de presă. Din cauza comenzilor false, șoferii au petrecut aproximativ 40 de minute într-un ambuteiaj.

Serviciul de securitate al serviciului a oprit încercările de aglomerare artificială a mașinilor, toate s-au dispersat deja și îndeplinesc comenzile ca de obicei, a menționat serviciul de presă Yandex.Go după câteva minut. Reprezentantul său a dat asigurări că algoritmul de detectare și prevenire a unor astfel de atacuri a fost deja îmbunătățit pentru a exclude incidente similare pe viitor.Imaginile cu zecile de mașini care încearcă să preia comenzile inexistente au apărut pe Twitter. ”Cineva a spart Yandex Taxi și a comandat toate taxiurile disponibile spre Kutuzov Prospect din Moscova. Acum există un ambuteiaj imens cu taxiuri. Este ca în filmele cu James Bond”, scrie într-o postare de pe contul Russian Market.

În iunie, a avut loc un atac asupra agregatorilor ruși de taxi, inclusiv Yandex.Go și Uber. La acel moment, clienții s-au plâns că nu pot chema un taxi atunci când încearcă să plaseze o comandă în Moscova și în regiunile învecinate. La o oră după ce a fost publicată știrea, serviciul de presă Yandex.Go a anunțat că accesul la serviciu a fost restabilit, promițând că „depune toate eforturile pentru a preveni ca acest lucru să se repete”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.