Compania de taxiuri „Yandex Taxi”, sabotată la Moscova! ”E ca în filmele cu James Bond”

Comenzile false masive către un district din Moscova au provocat o defecțiune în activitatea Yandex Taxi, anunță Forbes Rusia. Ca urmare a faptului că zeci de mașini au ajuns pe Kutuzovsky Prospekt, s-au format blocaje, relatează presa din Rusia.

În dimineața zilei de 1 septembrie, șoferii din capitală au început să se plângă de o aglomerație neobișnuită de taxiuri pe Kutuzovsky Prospekt din vestul capitalei, în urma căreia au fost nevoiți să stea într-un blocaj de trafic mai mult de două ore. Serviciul de presă Yandex.Go a confirmat pentru Forbes că agregatorul Yandex Taxi a eșuat.

„În dimineața zilei de 1 septembrie, asupra Yandex Taxi a avut loc tentativă de a întrerupe serviciul, câteva zeci de șoferi au primit comenzi în grup în regiunea Fili”, a menționat serviciul de presă. Din cauza comenzilor false, șoferii au petrecut aproximativ 40 de minute într-un ambuteiaj.

Serviciul de securitate al serviciului a oprit încercările de aglomerare artificială a mașinilor, toate s-au dispersat deja și îndeplinesc comenzile ca de obicei, a menționat serviciul de presă Yandex.Go după câteva minut. Reprezentantul său a dat asigurări că algoritmul de detectare și prevenire a unor astfel de atacuri a fost deja îmbunătățit pentru a exclude incidente similare pe viitor.Imaginile cu zecile de mașini care încearcă să preia comenzile inexistente au apărut pe Twitter. ”Cineva a spart Yandex Taxi și a comandat toate taxiurile disponibile spre Kutuzov Prospect din Moscova. Acum există un ambuteiaj imens cu taxiuri. Este ca în filmele cu James Bond”, scrie într-o postare de pe contul Russian Market.

În iunie, a avut loc un atac asupra agregatorilor ruși de taxi, inclusiv Yandex.Go și Uber. La acel moment, clienții s-au plâns că nu pot chema un taxi atunci când încearcă să plaseze o comandă în Moscova și în regiunile învecinate. La o oră după ce a fost publicată știrea, serviciul de presă Yandex.Go a anunțat că accesul la serviciu a fost restabilit, promițând că „depune toate eforturile pentru a preveni ca acest lucru să se repete”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri