Compania suedeză Plannja a achiziţionat operaţiunile sale din România

0
12
Compania suedeză Plannja a achiziţionat operaţiunile sale din România

Compania de profile din tablă Plannja din Suedia a achiziţionat operaţiunile sale din România, iar noua companie se va numi Plannja SRL şi va fi o sucursală a Plannja, anunţă compania printr-un comunicat de presă.

“Plannja AB a achiziţionat în data de 13 august 2008 operaţiunile sale din România, care în ultimii zece ani au funcţionat prin intermediul distribuitorului autorizat. Noua companie se va numi Plannja SRL şi va fi o sucursală a Plannja. Există un potenţial fantastic în România. Plannja va continua să investească aici şi ne aşteptăm la o creştere substanţială a cifrei de afaceri prin introducerea unor noi categorii de produse, din care unele vor fi produse local, dar şi prin acoperirea din ce în ce mai bună a tuturor zonelor”, a declarat preşedintele Plannja Polonia şi responsabilul pentru dezvoltarea Plannja în CEE, Stanislaw Tytz.

Sediul şi birourile sunt localizate în Răcăciuni, lângă Bacău, iar reţeaua de distribuţie acoperă toată ţara. Sunt distribuite două categorii de produse: ţigla metalică Plannja şi sistemele de jgeaburi şi burlane produse în Suedia (Luleå, Järnforsen) şi la Varşovia. Compania a avut până în prezent în România 30 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ trei milioane de euro.

NewsIn