AcasăEconomieCompania Supercom anunţă că începe derularea contractului de salubritate în Deva şi...

Compania Supercom anunţă că începe derularea contractului de salubritate în Deva şi alte 37 de localităţi din Hunedoara

”Compania de salubritate Supercom a prezentat flota de autovehicule speciale cu care va opera contractul de management integrat al deşeurilor în judeţul Hunedoara, zona Centrală, care cuprinde cele mai importante localităţi din regiune. Contractul a fost preluat de la fosta companie de salubritate care, conform autorităţilor locale şi judeţene, a întrerupt, de mai multe ori, furnizarea serviciului”, anunţă compania.

Noul contract, derulat de către operatorul Supercom, a intrat în vigoare de luni, 24 octombrie. 

„Avem deja aproape 100 de angajaţi din judeţul Hunedoara şi, deja, echipa se formează. Avem, la nivel naţional aproape 3.000 de salariaţi şi deservim aproape 2,8 milioane de locuitori. Avem o experienţă vastă în domeniu”, spune Ion Ciuclea, manager general al Supercom.

La evenimentul de prezentare a tehnicii de lucru au fost prezenţi reprezentanţii Consiliului Judeţean, au UAT-urilor şi inclusiv Prefectul judeţului Hunedoara. 

Urmează o licitaţie mare, integrată, care să cuprindă toate zonele judeţului Hunedoara.

Dan Stoian, director ADI Deşeuri Hunedoara a declarat: De la 1 ianuarie, ”vom uni cele trei zone şi vom avea una singură, una atractivă, mare cu peste 70 la sută din populaţia judeţului şi care generează peste 70 la sută din cantitatea de deşeuri a judeţului.”

Autorităţile îşi doresc în judeţ ”un sistem de strângere şi depozitare a gunoaielor aşa cum trebuie şi cum ne pretinde şi Uniunea Europeană”. 

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a subliniat că judeţul Hunedoara este printre puţinele cu un sistem integrat de management deşeuri, funcţional 100%. 

„Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM – care este unul dintre cei mai serioşi parteneri ai judeţului nostru. Ştiu că această companie are capacitatea, puterea, dar şi dorinţa de a asigura un serviciu la standarde ridicate, aşa cum a demonstrat şi cu alte ocazii. SUPERCOM administrează într-o manieră extrem de eficientă Centrul de Management Integrat al deşeurilor de la Bârcea Mare, asigură serviciul de salubrizare în Valea Jiului, dar şi în multe alte locuri din ţară. Peste tot, Supercom a demonstrat că se ridică la nivelul celor mai mari exigenţe.”, a mai spus Laurenţiu Nistor, preşedinte CJ Hunedoara. 

Supercom, este o companie cu capital 100% românesc, unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România, fiind fondată în 1990 de către Ilie Ionel Ciuclea. Compania oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare şi valorificare a deşeurilor, deszăpezire, reciclare, etc. În cele trei decenii de activitate, Supercom are colaborări pe termen lung cu administraţiile locale, atât cele din Bucureşti, cât şi din Ilfov, Dâmboviţa, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Ialomiţa şi Cluj.

 

 

Ultimele Articole